Weekend Moskou Reizen op maat

Lang weekend Moskou

Moskou is groots, extravagant en één van de duurste steden ter wereld. Moskou is anders dan andere steden. Het is niet voor niets het hart van Rusland. Moskou is één van de meest fantastische steden in de wereld met de vriendelijkste, meest onbaatzuchtige en hartelijke mensen die in een Metropool van dit formaat te vinden zijn. Ook jij kunt je laten betoveren door de verborgen schoonheid van Moskou en net als vele anderen verliefd worden op deze fantastische stad!

Dag 1 Aankomst in Moskou
Vandaag komt u aan op de luchthaven van Moskou, alwaar u na uw reis wordt verwelkomd door onze vertegenwoordiger voor een schitterende stedentrip. Transfer naar Ritz Carlton***** in het centrum. Alles in dit hotel ademt de klassieke, sfeervolle stijl die zo kenmerkend is voor deze schitterende stad. U hebt even een paar uur om u te ontspannen, of op eigen gelegenheid het centrum te ontdekken. In de avond dineert u in een schitterend restaurant Pushkin (door vele het beste restaurant in Rusland genoemd). Een welkomstdiner kan geen betere locatie kennen! ‘s Avonds kunt u uw benen nog even strekken tijdens een wandeling door het centrum, waar genoeg gezellige bars en clubs zijn om nog een afzakkertje te pakken.

Dag 2 Rondleiding door Moskou
Na het uitgebreide ontbijt gaan we met de gids Moskou bekijken. Natuurlijk is deze stad de moeite van een meerdaags bezoek waard maar we proberen de highlights vandaag de revue te laten passeren. De lunch gebruiken we in het gastronomisch zeer hoog aangeschreven restaurant Café des Artistes. ‘s Middags gaan we Nowodewitschy klooster bekijken. Dit is het mooiste klooster, gelegen in de halve cirkel van versterkte religieuze gebouwen, ten zuiden van Moskou. De rest van de middag is vrij te besteden. ’s Avonds dineren we in het restaurant van de Ritz.

Info aanvragen