Reizen op maat Reizen op maat

Maatwerk in reizen

U zoekt expertise, een reisorganisatie die u begrijpt en u wilt uw wensen vertaald hebben naar een schitterende reisvoorstel. Dan bent u bij East European Travels aan het juiste adres. Wij zijn meesters in het maken van reizen op maat naar de landen in Centraal- en Oost-Europa.

Verenigingen of bedrijven hoeven niet langer te zoeken naar de perfecte reismogelijkheid. East European Travels maakt reizen op maat. Met reizen op maat bedoelen wij: Luisteren naar de wensen en behoeften van de klant, het ontwikkelen van een reis op maat en het daadwerkelijk organiseren en realiseren van dit reisprogramma.

De expertise en het uitgebreide netwerk van East European Travels in de landen Polen, Letland, Litouwen, Estland, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Hongarije, Bulgarije, Rusland en Griekenland geven u de garantie voor de succesvolle verwezenlijking van uw reis op maat. Problemen, als moeilijke toegankelijkheid en ongefundeerde beloften zijn verleden tijd. Eenvoudige toegang tot de juiste plaatsen en informatie zijn uw voordelen. East European Travels opent de culturele grenzen voor u.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over maatwerkreizen of bel ons om vrijblijvend van gedachte te wisselen.

Info aanvragen