Over ons Reizen op maat

Over ons

East European Travels is in 2001 gestart met het organiseren van de eerste reizen naar Polen en Bulgarije. Toentertijd was Centraal-Europa nog ver weg. Vanuit een ideologisch oogpunt werden cultuurreizen en actieve reizen opgezet om de onbekende schoonheid van de landen Polen en Bulgarije te belichten. Met schitterende actieve programma's in het Tatragebergte in combinatie met Krakau en culturele rondreizen door de gebergte van Bulgarije, werd de aftrap gegeven. De pay-off zei alles: "crossing cultural boundaries".

Door het overweldigende succes kwam al snel de uitbreiding naar meerdere landen uit Centraal-Europa. Totdat in 2003 met de toevoeging van Rusland en Oekraïne de naam, "East European" pas echt tot zijn recht kwam. Al snel werd duidelijk dat Centraal-Europa in trek was bij bedrijven, studenten en ontdekkende reizigers. De eerste groepsreizen op maat werden een feit.

Van taylor made (custom made) of gewoon in het Nederlands "reizen op maat" heeft East European Travels haar handelsmerk gemaakt. De creativiteit waarmee de reizen worden samengesteld vallen bij de klanten erg in de smaak. Hoogtepunt was het reisprogramma naar Hongarije, waar cultuur en wijnen gecombineerd diende te worden. Dat de reisprogramma's met wijnen en spijs ("levensgenieten") navolging hebben gekregen blijkt wel uit het dochterlabel voor luxe en exclusieve reizen, Wine & Dine Travels...

East European Travels trekt de lijn door met maatwerk. Door de ruime ervaring beschikken we over legio leuke en unieke reisprogramma's voor groepen en bedrijven. En uiteraard zitten we bovenop de nieuwe ontwikkelingen in een reisgebied dat de komende jaren steeds meer in belangstelling komt te staan.

We nodigen u van harte uit eens kennis te maken,

De medewerkers van East European Travels

Info aanvragen