Kroatië cruise Reizen op maat

Cruise Kroatië

Een week lange cruise langs de mooiste plaatsen van Kroatië Geniet van een week rust op een bemande jacht die u naar de prachtigste plekjes van de Kroatische kust brengt. Verbaast u over de overweldigende schoonheid van dit deel van Europa!
 
Dag 1 Split – Kastela – Milna
Bij aankomst in Split ontmoet u de vertegenwoordiger van East European Travels. Hij zal u naar de jachthaven brengen. Hier drinkt u een welkomstdrankje met de bemanning aan boord van uw eigen privé-jacht. Vanuit de jachthaven Kastela (gelegen net buiten de Romeinse stad Split) varen we in de richting van het bergachtige eiland Barc. Een reis van twee uur langs de Dalmatische kust. We leggen aan in de prachtige stad Milna. Bent u het visserstype!; barbecue dan uw vangst van de dag of relax in een lokaal café.
 
Dag 2 Milna – Stari Grad
Na een ontspannend ontbijt (het traditionele Kroatische ontbijt bestaat uit vers brood en gebak), vertrekken we richting het wijneiland Hyar, om lokale specialiteiten te proberen. We gaan aan anker in een rustige baai waar u kunt zwemmen en kunt genieten van een picknick. Na deze ontspanning varen we door naar de prachtige haven van Stari Grad. Op tijd voor een diner in een lieflijk authentiek familierestaurant.
 
Dag 3 Stari Grad – Hyar
We varen voor ongeveer twee tot drie uur naar de historische stad Hyar. Hier brengen we de middag op land door. Bewonder het prachtige Italiaanse plein (op één na grootste rond de Adriatische Zee na St. Mark’s). Bezoek het oude fort van de stad, of verken de klein straatjes en cafés rond het levendige marmeren plein. Geniet na het diner van een drankje in een van de vele barretjes aan de zee.

Info aanvragen