Nessebar en omgeving Reizen op maat

Nessebar en omgeving

De kust van Bulgarije is geliefd bij de lokale bevolking en toeristen. De mooie natuur en rijkelijk aanwezige cultuur zorgen voor volop mogelijkheden. Deze kustlijn en het fraaie achterland staan centraal in deze achtdaagse georganiseerde reis, die speciaal is gecreëerd voor mensen die blind of slechtziend zijn. Er is dan ook extra aandacht voor tast, geluid en geur.

Dag 1 Van Amsterdam naar Boergas
U vliegt van Amsterdam naar Boergas, waar u van harte welkom wordt geheten door onze vertegenwoordiger. Per transfer naar het uitstekende en goed gelegen hotel. U krijgt tijd voor wat ontspanning en kunt zich wat opfrissen. Het diner vindt plaats in het hotel.

Dag 2 Nessebar en de wijn van Pomori
Na het ontbijt gaat u naar de gezellige badplaats Nessebar, waar een bijzondere panoramische tocht u meer toont van de historie van dit oude stadje. U luncht in een visrestaurant in Nessebar. Hierna bekijkt u een Thracische tombe op weg naar Pomori. In Pomori zelf is het tijd voor een heerlijke proeverij van lokale wijnen en cognac, begeleid door hapjes, brood en kazen. Vervolgens hebt u tijd om wat te rusten. In het comfortabele hotel in Pomori gebruikt u ook het diner.

Dag 3 De havenstad Varna
Na het ontbijt een vroeg vertrek naar Varna. Hier bezoekt u het Aladje klooster, waarna een heerlijke Bulgaarse lunch u in de havenstad zal verrassen. In de middag bent u vrij om het gezellige centrum van Varna verder te ontdekken. Natuurlijk krijgt u van ons een paar leuke tips mee. Na een kopje koffie en een plak lekkere Bulgaarse cake is het tijd om weer naar het hotel te gaan. Daar wordt opnieuw gedineerd.

Info aanvragen